Monday, June 13, 2011

Harleydag Apeldoorn 2011

                       Door Onno "Berserk" Wieringa        

                                      Harleydag Apeldoorn 2011
Harleydag Apeldoorn; Motoren & Muziek!
Veel muziek, veel publiek, veel gezelligheid en ... heel weinig motoren.                                                 Harleydag Apeldoorn 2011 was toch weer een ouderwets gezellige Harleydag!

http://www.harleydag-apeldoorn.nl/
Helaas heel weinig motoren dit jaar op de Harleydag Apeldoornhttp://www.hdcgoodfellas.com/
HDC Goodfellas, de dames vroegen of ik gezellig bij ze kwam liggen, maar ja, wie moest dan het kiekje maken?!

 Harleydag Apeldoorn wist een Harleydag neer te zetten die liet zien dat al de geruchten -en dien ten gevolge vele afgelastingen van soortgelijke evenementen de laatste tijd-  de mensen ten onrechte bang hadden gemaakt. De burgemeester van Apeldoorn had in goed overleg met de organisatie van Harleydag Apeldoorn (Stichting Motorcycle Events) een goed besluit genomen om de Harleydag Apeldoorn gewoon door te laten gaan. Iets waar iedereen uiteraard erg blij mee was. Complimenten voor de burgemeester en de organiserende Stichting Motorcycle Events om zonder gezeur de Harleydag Apeldoorn gewoon door te laten gaan!

Het vele publiek wat naar de Harleydag Apeldoorn kwam werd getrakteerd op een goede line-up van bands als The Doots, Powerplay, John Hayes Project, Yeah Baby, Black Notes, Shake the Snake en als klapstuk de New Adventures, die op drie verschillende podia speelden. Met demo’s van Rock ’n Roll dansgroep ‘The Spectacles’, gezellige horecapleinen en een enorme bikermarkt waarmee de meeste straten rond de pleinen gevuld waren, was er voor iedereen wat te doen en te zien.
Diep ademhalen jongen, diep ademhalen...
'Ik zie ik zie wat jij niet ziet!'
Rock 'n Roll dansgroep 'The Spectacles' 

Bij alle cafés, bars en restaurants in de binnenstad was het tijdens de Harleydag Apeldoorn een drukte van belang, de terrassen waren druk bezet en bij de bars en eetkramen midden in het evenement was het niet minder druk. De zichtbaar veel aanwezige politie (zelfs te paard) en security hoefden gelukkig niets anders te doen dan relaxt mee te genieten van de gezelligheid en goede live muziek. 
Zo wordt een dranje halen nóg leuker!

Organisatoren Harald en Peter leggen uit wat de Harleydag Apeldoorn inhoudt; “Gezinstoegankelijk en gezellig. Het Amerikaanse sfeertje, en bovendien een echt muziekfestival”
http://www.blabla.nl/
Harald & Peter, de organisatoren van Harleydag Apeldoorn. "Met dank aan sponsor Bla Bla!"
En zelfs het weer werkte in tegenstelling tot de verwachtingen mee om Harleydag Apeldoorn deze Tweede Pinksterdag een succesvolle dag te laten worden. Bijna de hele dag bleef het droog en het werd zelfs lekker warm. Waarom stonden er dan nauwelijks motoren bij Harleydag Apeldoorn?
Mooi verbouwde Intruder
Zagen we deze meneer niet al eens eerder op tv? En kreeg hij niet een standje van Bromsnor omdat hij niet netjes genoeg reed?!

Het aantal bikers wat met de motor was gekomen was echt bedroevend laag.. Is er eindelijk weer een Harleydag, komen de meesten met de oottoo… Dat kan echt niet hè, volgende keer weer massaal op de brommerts komen!
Apehangers Rule!

Meer foto’s van de Harleydag Apeldoorn binnenkort op de site www.madnessphotography.nl                                                                                                                                                                       Een verslag over Harleydag Apeldoorn lees je binnenkort in Bigtwin Magazine.
Met hartelijke dank aan de organisatie van Harleydag Apeldoorn! 

http://www.bikerstarke.nl/
The Camera Crew; Bikerstarke & Berserk
Kijk ook eens op de site van Bikerstarke, veel leuke foto's!

's Middags kon je over de hoofden lopen. Dat was dan ook de enige manier om vooruit te komen!

Johan. Wie heeft 'm ooit zonder sigaar gezien?!?

Als ie maar niet te duur is...

Satudarah MC Support Crew
Daar loop ik graag achter. Ja.

No comments:

Post a Comment