Sunday, April 24, 2011

Rogues MC Choppershow

                                     CHOPPERSHOW ROGUES MC
De twintigste choppershow, traditioneel de seizoensopener was dit jaar gezegend met het mooiste weer wat je je kunt voorstellen; ruim 25 graden werd het op deze zonovergoten Paaszondag!

Het werd in de middag dan ook gigantisch druk en al gauw stonden de motoren rijen dik rond sportcomplex de Weyver in Hoogwoud.  Binnen waren er vele stands waar alles wat met zelfbouwmotoren en choppers te zien en te koop was. In de show stonden ruim 100 motoren, een prachtcollectie van vooral oude stijl choppers die je terugvoerden naar de tijd waarin wij oudere jongeren opgroeiden met als high-light natuurlijk de ultieme film Easyrider, waar wij allemaal prachtherinneringen aan hebben. Die film inspireerde ook om zelf dat type motoren te gaan bouwen, de echte chopper met ellenlange voorvork, hoog stuur en natuurlijk de King & Queen seat met  hoge sissybar. Waanzinnige motoren zijn gebouwd en daarvan zagen we veel beeldmateriaal maar ook nog bestaande en nagebouwde exemplaren terug op de Rogues MC Choppershow.  De opstelling was mooi met decors van Heavy Duty en het Rock ’n Roll trio ‘Custom Made’ speelde er lustigjes op los met bijpassende muziek. Veel kunstenaars, zoals pin-stripers, schilder, leerbewerkers en meer motor gerelateerde kunst kreeg ook voldoende aandacht.Al jaren geldt de Rogues MC Choppershow als het verzamelpunt na de lange winter, waar we elkaar weer allemaal treffen, bijpraten, gezellig drinken en elkaars nieuwste creaties bewonderen. Ook dit jaar, tijdens het twintigjarig jubileum was het niet anders en dat er afgelopen winter weer veel ge- en verbouwd is was goed te zien! Want door het mooie weer was er buiten minstens zoveel mooi creatiefs te zien als binnen, alle stijlen merken leken vertegenwoordigd te zijn.

Maar vooral de oude stijl chopper was vandaag erg populair en vele voorbeelden daarvan deden je weer terugdenken aan toen, aan vroeger, toen motorrijden nog heel anders was, toen we jong waren, toen we nog lekker konden doen wat we wilden, toen de Rogues MC hun eerste Choppershow organiseerden! En dat is inmiddels alweer twintig jaar geleden, en in die tijd waande je je als je er vandaag bij bent geweest.
Met hartelijke dank aan de Rogues MC
Check komende dagen de site www.madnessphotography.nl voor nog veel meer foto’s!


No comments:

Post a Comment